Bruun’s Galleri

Bruun’s Galleri er Danmarks største citycenter med 97 butikker inden for alt fra mode til elektronik placeret i hjertet af Aarhus. Centret har en årlig omsætning på knap 1,2 mia. og ca. 10 mio. besøgende årligt.

Tal viste, at de ikke nåede optimalt ud til deres målgruppe gennem deres trykte magasin. På baggrund af disse tal besluttede Bruun’s Galleri i foråret 2015 at afskaffe deres trykte magasin og i stedet nå målrettet ud til deres kunder på digitale platforme.

Opgaven
Bruun’s Galleri ønskede en efterårskampagne, der skulle få deres kvindelige målgruppe til at interagere med dem digitalt. Kampagnen skulle både engagere og inspirere målgruppen, og den skulle samtidig oplyse dem om åbningen af Bruun’s Galleris nyrenoverede første sal.

Efterårskampagne 2015 – Take fashion to the next level
Resultatet blev en underholdende og inspirerende aktivering, der viste deltagerne en række billeder af styles og produkter fra Bruun’s Galleris butikker. Deltagerne kunne ‘like’ eller ‘dislike’ hvert billede ved at swipe til højre eller venstre. Når deltagerne havde gennemført aktiveringens fem niveauer med forskellige produktkategorier, fik de et overblik med deres udvalgte styles og samtidig deltog de i konkurrencen om 2.500 kr.

I løbet af de 20 dage konkurrencen stod på, har brugerne interageret med kampagnen mere end 170.000 gange.

Data fra aktiveringen har givet Bruun’s Galleri mere viden om deres kunders præferencer og behov. Denne viden kan de bruge, når de skal lave fremtidige kampagner og kommunikation til målgruppen.

Kontakt

Music Match

En digital kampagne gik viralt

Læs mere