Webshop design og identitet

For Decorate Shop har vi udviklet en fuld identitet og designet deres webshop med udgangspunkt i identiteten. Decorate Shop er en butikskæde med en lang række designvarer inden for bolig og indretning. I dag har de seks fysiske butikker, og deres vision er at blive kundernes førstevalg inden for livsstil, interiør og design. Når man besøger Decorates fysiske butikker mødes man af passionerede medarbejdere med et højt serviceniveau, engagement og interesse for bolig og indretning.
De kvaliteter og værdier skulle også komme til udtryk i deres identitet og designet af deres webshop.

Serviceminded e-commerce
Målet med webshoppen var at give kunderne den samme høje shopping-kvalitet, som de kender fra Decorates fysiske butikker – uanset om de besøger webshoppen fra deres computer, mobiltelefon eller tablet. Fokus blev lagt på at udvikle en webshop, hvor brugeroplevelsen er i top. Samtidig ønskede vi at inspirere brugeren under besøget uden at gå på kompromis med serviceniveauet.

Identitet til kvalitetsbevidst detailhandel
Hos Decorate Shop går man op i godt design og kvalitetsprodukter. I samarbejde med Decorate Shop udviklede vi derfor en identitet, som komplimenterer de værdier, de kanaliserer ud til deres kunder. Simplicitet, moderne skrifttyper – farver og lækre detaljer er med til at understrege Decorate Shops status som en inspirerende shoppingoplevelse for den kvalitetsbevidste kunde.

Kontakt

Løbeshop

Nordens største webshop med løbeudstyr

Læs mere