EUX Business

“Du kan blive alt det, du drømmer om”
 
EUX Business er en ny ungdomsuddannelse på landets handelsskoler. Uddannelsen adskiller sig fra andre ungdomsuddannelser ved at kombinere en faglig erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen.

Som noget helt unikt valgte 30 handelsskoler at gå sammen om at få udarbejdet en landsdækkende kampagne, der skal synliggøre og brande den nye uddannelse, der tager imod sine første elever til august 2015.

 

 

Dyb indsigt i målgruppen

Handelsskolerne ønskede en kampagne, der udsprang fra en dyb indsigt i målgruppen, og som kunne eksekveres på tværs af alle platforme.

Ud fra en indsigt i målgruppen fandt vi ud af, at mange unge er i tvivl om, hvilken uddannelse de skal vælge. Når det handler om valg af uddannelse, er det derfor vigtigt, at målgruppen føler sig forstået og får tiden og muligheden til at vælge selv. Derfor udviklede vi en kampagne, der taler i øjenhøjde på en generations vegne om valg, tvivl og store drømme. En kampagne, som taler med de unge og ikke henover hovedet på dem.

Digitalt Fokus

Kampagnen har et digitalt fokus for at ramme målgruppen bedst. Udgangspunktet er et website med uddybende information, digitale aktiveringer og konkurrencer. Kommunikationen er levende og i øjenhøjde og giver forskellige informationer om uddannelsen til elever og forældre.

Gå til eux.dk

Indhold og sociale medier

Vi har udarbejdet en omfattende content- og social mediestrategi med fokus på Facebook, Instagram og LinkedIn, som handelsskolerne nemt kan implementere i deres daglige arbejde med sociale medier.

Kampagnen er ledsaget af en pressestrategi for handelsskolerne, der skal hjælpe hver enkelt skole med at få uddannelsen i medierne på vigtige datoer i 2015. Her har vi udarbejdet pressemeddelelser og gode idéer til at fange mediernes opmærksomhed.

Innovativt administrations-site

For at styre den komplekse kommunikation med 30 handelsskoler har vi udviklet et administration-site for kampagnen, hvor de enkelte skoler kan hente uversionerede udgaver af plakater, brochurer, reklamer og annoncer samt bestille versionerede udgaver af kampagnematerialer. Her kan de også følge med i Marketingakademiet, hvor vi har produceret videoer, der forklarer de forskellige elementer i kampagnen.

Digital aktivering

Årets digitale aktivering er en quiz over fire uger, som bekræfter målgruppen i, at det er okay at man ikke ved alting. Her gætter de sig igennem sjove sammenblandede ordsprog, videnskabelige myter og andre kategorier, som viste sig at være helt forkerte.

Kontakt

Tietgen

Portal med plads til udvikling - for fremtiden

Læs mere