Musik og kultur til et bredt publikum

Fermaten er et musik- og kulturhus i Herning, som huser koncerter og comedy. Hvert år spiller mellem 120 og 140 kunstnere for ca. 25.000 koncertgængere.
Vi præsenterede dem for et lækkert, moderne og responsivt design, som stadig formår at favne bredt – fra de unge til et mere modent publikum. Vi skabte et overskueligt website med en simpel navigation og som noget nyt får gæsterne samme simple og overskuelige oplevelse, når de køber billetter via det tilpassede site på deres smartphone og tablet.

Designet sætter Fermatens produkter i fokus med store billeder og det gør præsentationen af deres primære og sekundære produkter, altså koncerter og merchandise, let tilgængelig.

Unikt integreret billetsalg
Når gæster køber deres koncertbilletter på Fermaten.dk, ser de et modul, der åbner i højre side af skærmen. I stedet for at de bliver flyttet over til billetudbyderens website, har vi integreret billetsalget på Fermatens egen side. På den måde bliver gæsterne i Fermatens univers, hvor de kan finde mere inspiration til nye koncertoplevelser og shoppe videre, imens de foretager indkøb. Fermaten skaber også en tæt relation til deres gæster gennem flere funktioner. Sitet har et kontakt-felt, sign-up knap til spillestedets nyhedsbrev og en livechat-funktion, hvor de besøgende har direkte forbindelse til Fermatens personale.

Brugervenlig og fleksibel backend
Fermaten har fået en helt ny backend, som er intuitiv og brugervenlig for personalet. Vi kan justere den løbende efter Fermatens ønsker til funktionalitet. Samtidig har vi gjort den fleksibel, så Fermaten har mulighed for at ændre de forskellige elementer efter deres behov. Fermaten har også flere brugertyper som “redaktør” og “fotograf”, så de kan logge ind og få adgang til de sektioner, de har brug for.

Kontakt

Muskelsvindfonden

Digital platform, der gør en forskel

Læs mere