Udfordringen

Fonden VoxHall er et dansk spillested. VoxHall havde brug for at kunne nå deres målgruppe, hvor end de er og via en hvilken som helst enhed, de har adgang til – hvad enten det er via computer, mobiltelefon eller tablet. Samtidig var det vigtigt for VoxHall, at deres brugere ikke er nødsaget til at forlade hjemmesiden, når de skal købe billetter. I stedet ønskede VoxHall, at brugerne kunne købe billetterne direkte fra deres hjemmeside, for derved at skabe den bedst mulige brugeroplevelse.

Websitet skulle samtidig være et solidt miks imellem et inspirerende musiksite og en fuldt funktionel e-commerce platform. Fedt! Tænkte vi og sammen skabte vi en løsning.

Løsningen
Vi satte os for at udvikle et fuldt responsivt website, der indeholder en skræddersyet integration med deres billetudbyder, Billetten. Integrationen med Billetten giver brugerne af fondenvoxhall.dk mulighed at navigere problemfrit og uforstyrret rundt på siden, og i sidste ende købe billetter, uden at skulle forlade siden – lige meget om de besøger sitet via deres computer, tablet eller mobiltelefon.

Kontakt

NorthSide

Website med unik identitet for Danmarks hurtigst voksende festival

Læs mere