Nordens største webshop med løbeudstyr

Hos Skandinaviens største webshop med løbeudstyr er brugeren i centrum. Brugeroplevelsen har været definerende for Løbeshop.dk i alle de 20 år, de har været i sportsbranchen. Derfor har vi fokuseret på at overføre den gode service og oplevelse til designet af det nye Løbeshop.dk. Vi har tidligere skabt deres identitet, som vi nu understøtter med nyt design, og det giver sitet et enkelt og tidssvarende udtryk.

E-commerce med indbygget kundeservice

For at imødekomme den stigende mobiltrafik til Løbeshop.dk har vi skabt deres nye website mobile-first. Det sikrer, at alle besøgende får den bedste købsoplevelse, uanset hvilket device de shopper fra. Sammen med Løbeshop.dk har vi også skabt et nyt kundeservicecenter, hvor brugeren let kan finde den information man søger, indgå i dialog med kundeservice og
returnere varer.

“Med det nye kundeservicecenter har vi oplevet færre henvendelser til kundeservice. Det website vi er endt med, er ikke skabt ud fra den idé, vi kom ind til første møde med. Det er en løsning, vi har fundet frem til i fællesskab, og vi er meget begejstrede for resultatet”

Rolf Mørkøre Andersen, Marketingansvarlig hos Løbeshop.dk.

Inspirerende online shopping

Serviceelementet er også afspejlet i sektionen Inspiration, som giver brugernes købsoplevelse en ekstra dimension. Her finder brugerne viden om Løbeshop.dk’s sortiment i et stort inspirationsunivers med content som uddybende artikler om træning og udvalgte produkter. De kan også bladre i tests af udstyr, guides og forskellige shop the look-artikler, hvor content integreres med produktvisninger, så brugerne let kan finde de omtalte produkter i webshoppen.

Kontakt

Decorate Shop

Webshop design og identitet

Læs mere