Historier der gør en forskel

Sammen med Muskelsvindfonden lavede vi en ny digital platform med det formål at kommunikere, hvordan fonden forbedrer livskvaliteten for mennesker med Muskelsvind.

Fonden er en kompleks organisation, der skaber bevidsthed omkring muskelsvind via en række initiativer, heriblandt sommerlejre, festivaler, frivilligt arbejde, et rehabiliteringscenter, diverse events og meget mere. Med så mange forskellige initiativer skulle Muskelsvindfonden kunne håndtere meget forskelligartet kommunikation på tværs af hele organisationen.

At bringe historier til live i et online miljø
En vigtig del af projektet var, at integrere virkelige livshistorier ind i online platformen. Historierne bliver brugt til at skabe opmærksomhed på den hjælp og assistance, som Muskelsvindfonden kan tilbyde personer, der er ramt af muskelsvind. Samtidig fortæller de historier omkring, hvad det vil sige at leve med muskelsvind.

Vi har brug for din hjælp
Muskelsvindfonden kan ikke eksistere uden hjælp og støtte fra donationer og de frivilliges arbejde. Støtten er også essentiel for de sociale arrangementer, fonden arrangerer. Det er arrangementer som Grøn Koncert og Cirkus Summarum. Derfor er et centralt område på hver side dedikeret til det budskab.

At leve med muskelsvind

Platformen indeholder ikke kun informationer og historier omkring muskelsvind, den opfordrer også folk med muskelsvind til at være aktive. Som medlem af muskelsvindfonden kan du deltage i forskellige arrangementer, som giver mulighed for at møde andre med muskelsvind.

Kontakt

Music Match

En digital kampagne gik viralt

Læs mere