Urban festival

NorthSide er Danmarks hurtigst voksende musikfestival med en international musikprofil. Festivalen er placeret i hjertet af Aarhus og adskiller sig fra andre festivaler ved at have en urban profil, og derfor har den intet campingområde. Festivalens kerneværdier er musik, innovation og bæredygtighed.

At turde skille sig ud og være anderledes
NorthSide stræber efter at være innovative og tillade dem selv at tænke og være anderledes. Det gælder naturligvis også for deres website. I samarbejde med NorthSide udarbejdede vi et website, der med både et anderledes design og en anderledes profil adskiller sig markant fra andre festivallers hjemmesider.

Hovedfokus var at sikre en god brugeroplevelse gennem intuitiv navigation og integration med NorthSides mange sociale mediekanaler. Implementering af sociale kanaler så som Twitter og Instagram tillader brugerne at være mere involverede i udtrykket og dele indhold direkte på NorthSide.dk.

Websitet opfordrer også brugerne til at gå på opdagelse på siden og søge information omkring de optrædende artister. Opfordringen sker ved, at brugerne har mulighed for at streame både musik og video fra de optrædende artister via Spotify og YouTube.

Kontakt

Music Match

En digital kampagne gik viralt

Læs mere