Uddannelser med afsæt i kreativitet, handlekraft og innovation

Tietgen er en fusion af tre handelsskoler i Odense. Det er uddannelserne HG, Handelsgymnasiet og Nyborgs afdeling med HG og Handelsgymnasium. Tietgen var interesseret i at få opdateret hele deres identitet. De lægger vægt på kreativitet, handlekraft og innovation. Med disse værdier i baghovedet gav vi Tietgen et nyt og nutidigt visuelt udtryk. Opgaven løste vi ved at lave et nyt logo, en ny hjemmeside og det nye payoff ‘Tietgen – for fremtiden’ til dem.

Et cirkulært logo
Nu har Tietgen et logo, der tager udgangspunkt i cirklen. Cirklen symboliserer helhed. Den har ingen begyndelse og ingen ende og så er den dynamisk. Tietgen er en dynamisk skole, der ønsker at være på forkant med det, fremtiden bringer. Vi har skabt logoet med dele af cirkler, som symboliserer, at uddannelserne er en del af en helhed. De er som en fase i et liv.

Tietgen for fremtiden

Tietgens nye payoff fortæller, at de er orienteret mod fremtiden. De er en organisation, der tager initiativ og bidrager til menneskers personlige og faglige udvikling. Internt har den nye identitet bidraget til at Tietgens medarbejdere i dag har en kultur, hvor de føler mere stolthed over at være en del af Tietgen. De ser en ny side af uddannelserne og de orienterer sig mere mod fremtiden. Eksternt har den nye identitet givet uddannelserne mere fokus på at kommunikere Tietgen som brand og tænke i positionering.

Vi har fået lige præcis det, vi gik efter – og mere til. Nu er det op til os selv at føre det videre

Martin Søjbjerg Falkenstrøm, Marketingchef – Tietgen

 

Kontakt

Music Match

En digital kampagne gik viralt

Læs mere