Udfordringen

I Randers’ gamle elværks lokaler ligger i dag Værket, der er byens moderne musik- og teaterhus. Værket har flere sale, og favner også Turbinen og Skovbakken. Turbinen er Værkets intime musikscene, og Skovbakken afholder store udendørs arrangementer om sommeren. Værket havde brug for et moderne website, som kunne fungere som en samlet portal for hele organisationen inklusiv sponsorer. Det moderne website skulle samtidig rumme og imødekomme en bred målgruppe bestående af såvel unge comedy-interesserede som ældre opera-entusiaster.

To websites en administrativ motor
Vi skabte et website med en simpel navigation og store billeder, der giver en god eksponering af Værkets arrangementer. Håndteringen af de to websites: vaerket.dk og turbinen.dk foregår igennem det samme system, hvilket sparer en masse tid i forhold til oprettelse af indhold og vedligeholdelse.

Unikt integreret billetsalg

På vaerket.dk får gæsterne en ensartet og simpel oplevelse i hele købsflowet. De forbliver på Værkets site, lige fra de bladrer i kalenderen og søger inspiration, og til at de har købt billetter til den koncert, de gerne vil opleve. Dermed kommer de ikke forbi billetudbyderens website for at gennemføre et køb. Og efter endt køb kan de derfor shoppe videre og søge yderligere information i Værkets univers. Det unikke og integrerede billetkøbsmodul giver en simpel og sammenhængende brugeroplevelse før, under og efter køb af billetter. Desuden har gæsterne også mulighed for selv at vælge deres pladser, uanset om de besøger sitet fra smartphone, tablet, eller desktop.

Automatiseret sponsorportal
Værkets sponsorportal, Værket+, giver sponsorerne mulighed for at booke og tilkøbe billetter gennem samme billetkøbsmodul som Værkets øvrige gæster. Booking-processen er blevet automatiseret og optimeret, og det gør det let for Værkets forskellige administratorer at arbejde med sponsor-booking. Det gør det samtidig mere attraktivt at være sponsor for Værket, da man let kan booke billetter til Værkets arrangementer.

Kontakt

Fonden VoxHall

Skræddersyet billetkøbsmodul fusionerer website og webshop

Læs mere