AI i HR

Hvordan sikrer vi, at AI beriger vores arbejdspladser – ikke blot ved at accelerere forandringsprocesser og innovere værdiskabelse, men også gøre arbejdet mere meningsfuldt?

Det spørgsmål er udgangspunktet for vores forløb, som skal udruste ledere og HR-professionelle til at navigere i det nye landskab og skabe fremtidens organisation.
Hvad får du med?
Strategisk AI ledelse Hands-on erfaring Human in the loop Viden om AI

AI handler om mennesker, og kunstig intelligens revolutionerer vores arbejdsliv med hastige skridt. Derfor har vi designet et skræddersyet AI forløb specifikt for ledere og HR-professionelle, der ønsker at omsætte teknologiens potentialer til virkelighed. Vores kursus vil guide dig gennem, hvordan AI kan effektivisere og forbedre arbejdsprocesser, fremme kompetenceudvikling og drive innovation.

 

Gennem forløbet vil du lære at integrere AI på en måde, der ikke blot optimerer, men også beriger arbejdslivet for hver enkelt medarbejder, skaber dybere mening og fremmer en kultur af kontinuerlig læring og tilpasning. Vi adresserer de væsentlige risici, etiske dilemmaer og sikkerhedsaspekter, der følger med implementering af AI, og udforsker, hvordan din organisation kan blive hybrid intelligent.

Hvad får du med?

Hos Gejst Studio er vi overbeviste om, at de mest effektive læringsoplevelser skabes gennem praktisk anvendelse. Derfor er vores AI forløb for HR-professionelle baseret på projektbaseret undervisning, som adresserer de mest relevante problemstillinger I står overfor. Vi vægter en kultur, hvor eksperimentering og innovation er i højsædet, og hvor nye ideer støttes aktivt.

I dette forløb vil vi bruge AI som både facilitator og en kilde til ny indsigt. Vi vil sammen hands-on erfaring, som har potentialet til at generere mærkbar værdi for jeres organisation. Gennem ny viden og praktiske eksempler vil vi sammen udforske veje til at accelerere jeres virksomheds udvikling, samtidig med at vi minimerer risici.

Lad os sammen udforske, hvordan AI kan transformere jeres tilgang til HR og skabe en mere intelligent og tilpasningsdygtig organisation.

Interesseret?

Om du er ene leder eller en del af et helt HR-team, skaber vi de rette rammer omkring din og jeres læring.


Kontakt Helene
+45 60 84 01 03
helene@gejststudio.com