Dynamisk kampagne for innovativt universitet

Aalborg Universitet er et dynamisk og innovativt universitet med over 20.000 studerende. Afdelingen School of Engineering and Science ønskede en ny rekrutteringskampagne for deres otte uddannelsesretninger. Kampagnen skulle henvende sig til en todelt målgruppe; kommende bachelor- og kandidatstuderende på universitetets ingeniør- og naturvidenskabelige uddannelser.

Dynamiske elementer inviterer til interaktion

Formålet med kampagnens site er at inspirere og guide de kommende studerende i udvalget af ingeniørvidenskabelige uddannelser på en levende måde, som giver dem lyst til at gå på opdagelse på sitet. Kampagnesitets omdrejningspunkt er bevægelse, og derfor er mange af sitets elementer dynamiske. Effekterne er med til at introducere brugeren til studieretningerne, og den stærke visuelle storytelling trækker referencer til korte film.

Design der taler målgruppens sprog

Vi har skabt kampagnens identitet med udgangspunkt i en blå farvepalet og et sæt animerede superikoner, der fungerer som en visuel beskrivelse af de otte uddannelsesgrupper. På landingpagen bliver brugeren mødt af et dynamisk blueprint af jordkloden, som er med til at indramme science-universet på AAU. Ikonernes tekniske streger kobler identiteten til uddannelsernes fagområder. Sitet er udviklet mobile first og den responsive tilgang sikrer, at den unge målgruppe får den bedste brugeroplevelse, uanset hvilket device de tilgår siden fra.  

Kontakt

Aarhus Business College

Fire websites samlet i én administration

Læs mere