Vi brænder for at skabe forandring

Gejst/Studio er et kreativt digitalt bureau i Aarhus. Vi er en gruppe af strateger, designere, og udviklere, der skaber digital forretningsudvikling og koncepter, der hjælper virksomheder med at vokse, og som tilfører værdi til deres kunder.

Vi hjælper vores kunder med at opnå deres målsætninger ved at kombinere strategi, brugerindsigter, design, innovation, engagement og teknologi.

Vi er et multiplatformsbureau, der udvikler strategier kommunikation, applikationer, websites, indholdsstrategier og stort set alt andet med en digital tilgang.

Vi interesserer os for den digitalisering, teknologi og den digitale fremtid og tror på, at engagerende digital innovation kan skabe værdifulde forbindelser mellem mennesker og brands.

Dette er vores passion

Hos Gejst/Studio kan vi godt lide mennesker, der brænder for deres arbejde, ligesom vi gør. Det er den eneste måde, man bliver rigtig god til noget. Vi tror på, at en stærk relation er langt mere værd end en håndfuld visitkort, og derfor lover vi at gøre os umage. Vi kommer helt sikkert til at begå fejl, men nogle gange skal man turde fare vild for at finde vej. Det var også sådan, isvaflen kom til verden.

Vi tror på ærlighed: Hvis man aldrig siger nej, siger man heller aldrig rigtig ja.

Vi kan godt lide at skabe, for vi tror ikke på stilstand. Alting er i udvikling – det er en naturlov, på samme måde som vand altid er i bevægelse. Vi skaber digitale ting, fordi alting i dag ender digitalt, og fordi vi tror på, at meningsfuld digital udvikling kan gøre verden til et bedre sted.

Vi prøver at angribe vores arbejde, som et barn møder verden – spontant, naivt og legende. På den måde kan vi udfordre det, vi tror, vi ved og måske finde frem til noget, som vi aldrig havde regnet med.

Kontakt

eReolen GO!

Design af et nyt univers til børn

Læs mere