Aarhus Kommune

Hvordan skaber man et digitalt fællesskab blandt Aarhus’ borgere, der understøtter at de nemt kan række ud til hinanden?
Leverancer
Art direction Back-end development Front-end development Insights UI/UX design

Vi har kaldt dette projekt GENLYD, som betyder ‘resonans’. Initiativet kommer fra Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Aarhus Kommune og har til formål at fremhæve vigtigheden af solide fællesskaber og bidrage til øget trivsel i samfundet. For at understøtte denne bevægelse har Gejst /Studio fokuseret på tryghed som et grundlæggende tema i vores proces. Resultatet er en platform, der fokuserer på fællesskabet og formidler følelsen af sociale relationer og at høre til.

Procesoverblik
Progress
Progress
Interaktion og brugervenlighed som kernekvaliteter

Interaktion mellem borgere er den centrale funktion i GENLYD-projektet. GENLYD-sitet er et digitalt mødested, hvor aktiviteten på siden drives af borgerne selv. For at dette skal ske, var det afgørende at bygge et intuitivt site, hvor brugervenlighed sikrer det bedst mulige udgangspunkt for at skabe dialog mellem borgerne. Vi implementerede et højt niveau af klarhed i både struktur og design.

På GENLYD’s hjemmeside er borgerens oplevelse personaliseret gennem deres profiler, baseret på deres interesseområder og præferencer. Den personlige oplevelse på sitet gentages gennem en række funktioner, hvor den enkelte borger for eksempel bliver hilst ved navn. Ved at involvere borgerne og muligheden for at være en del af et fællesskab på tværs af kommunen, fremmer GENLYD’s site et mål om at øge “beboeligheden” blandt dets borgere og fremme den sociale balance i Aarhus.

Progress
CALL ME MAYBE
Next UP DOL SENSORS