Winther Bikes

Hvordan kan man skabe en ny position for et etableret brand i et marked, der bliver stadig mere konkurrencepræget?
Leverancer
Art direction Creative direction Design Sprint Insights

Ladcykler er en værdifuld og dyr investering, som købere ofte kun foretager én gang i livet. Kunden har sjældent meget erfaring at trække på og er derfor fyldt med usikkerhed før købet. Samtidig er markedet for ladcykler blevet mere og mere konkurrencepræget med nye aktører, der trænger sig på, så det var vigtigt for Winther Bikes at etablere en ny brandidentitet for at styrke deres position.

Procesoverblik
Progress
Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed

Udviklingen af Winther Bikes’ nye identitet byggede på indsigter fra deres målgruppe, både slutbrugere og distributører. Vi talte med disse interessenter for at forstå, hvad de anser for vigtigst ved køb af ladcykler, hvilke usikkerheder de oplever, og hvordan distributørerne positionerer Winther Bikes i forhold til andre producenter af ladcykler. Disse indsigter var en benchmark i at finde det perfekte balancepunkt mellem Winther Bikes’ målgruppe og deres brand-DNA. Disse indsigter tjente som en rettesnor for at finde det ideelle balancepunkt mellem Winther Bikes’ målgruppe og deres brand-DNA.

I den nye brandidentitet for Winther Bikes har vi fremhævet deres unikke kombination af kvalitetshåndværk og design med særligt fokus på sikkerhed. Målgruppen bruger ofte lastcykler til at transportere deres børn, hvilket kræver stor tillid til producenten. Vi fokuserede på sikkerhed og tryghed med et ekstra lag af glæde, da cyklen er en sand fornøjelse at køre på. Gennem kombinationen af disse kvaliteter, formidler vi, at Winther er en cykel, du kan stole på.

CALL ME MAYBE