AI Discovery Sprint – Fra problem til AI prototype på 5 dage

Det her er en sjov og intens uge. Det tør vi godt love, for vi har gjort det mange, mange gange før. I denne AI-udgave af Design Sprintet, går vi på blot fem dage fra idé til en testet AI-prototype, så du kan blive klogere på, hvordan AI kan løse udfordringer i din forretning.

Et 5-dages sprint er effektiv måde at opleve, hvordan AI konkret kan skabe nye veje for din forretning, med en tilgang baseret på praktisk læring og innovation.
Hvad får du ud af dette sprint?
AI-prototype Solidt beslutningsgrundlag AI upskilling af hele teamet Konkrete next steps

Et AI-design sprint hos os hos Gejst Studio er en sjov og anderledes læringsoplevelse, hvor dit team samlet føres gennem en intens og kreativ hands-on proces. I vil blive vejledt i, hvordan I kan træffe gode beslutninger hurtigt og blive inspireret til nye måder at samarbejde, samtidig med at I designer noget værdifuldt for jeres virksomhed.

Kort sagt: Det er en chance for at vokse og udvikle jer sammen, mens I skaber fremtidens AI-løsninger.

 

Det er ikke nødvendigt på forhånd at stå med en færdigskabt idé eller have en specifik udfordring i tankerne. Vores proces er designet til at hjælpe jer med at identificere, hvor AI kan gøre en meningsfuld forskel for jeres virksomhed.

Ligeledes kræver det ingen forudgående AI-kendskab: Alle kan være med, uanset hvor erfarne eller uerfarne I er med AI. Det vigtigste er at være nysgerrig.

Sprintet indeholder

Program for ugen

Kick-off (før sprintet)

Vi hjælper jer med at definere det eller de nøgleområder, hvor AI kan hjælpe jer med at stå stærkere. Mødet her lægger grundstenen for det videre sprintforløb.

Sprint dag 1 / De gode spørgsmålI mange år har Gejst Studio med succes anvendt 5-dags sprintmetoden som en central del af vores værktøjskasse.

Den første dag starter altid med at stille de centrale “how might we” spørgsmål, inden vi starter den kreative proces sammen.

Sprint dag 2 / Brugerrejse

Vi udveksler inspiration og kortlægger brugerrejsen for produktet.

Vi udvikler blandt andet et storyboard for at visualisere brugerens interaktion med AI-løsningen.

Sprint dag 3 & 4 / AI-prototypenHer omsætter vi inspiration, indsigter og planer til en konkret prototype, der passer til jer.

Vi tester løbende for at sikre, at prototypen møder behovet.

Sprint dag 5 / Resultater & next stepsVi præsenterer resultater og beslutningsgrundlaget for eventuelle stakeholders.

Her definerer vi også de næste skridt for jeres virksomhed ift. integrationen af AI.

Man kan ikke sige næsten ikke sige Gejst Studio uden at sige Design Sprints. Vores 10 år lange historie er en historie om at føre innovation fremad – og her er design sprintet helt centralt. Med over 50 vellykkede sprints bag os og årevis brugt på at finpudse vores fortolkning af metoden, har vi sammen med vores kunder testet og udviklet løsninger, der har været banebrydende for deres kontekst. Gennem vores erfaring har vi med egne øjne set værdien af samarbejde, eksperimentering og ambitioner om at kunne gøre noget bedre. Dette AI-design sprint kursus er kulminationen på vores mange erfaringer og stadigt store nysgerrighed på fremtiden.

Interesseret i AI Discovery Sprintet?

Om din virksomhed er stor, mellem eller lille, er AI-sprintet en virkelig god metode til at afprøve dine AI-ambitioner.

Kontakt Jakob
+45 26 81 97 93
jakob@agejststudio.com