AI-forløb for SMV-bestyrelser

Dette forløb er skræddersyet til SMV-bestyrelser, der ønsker at udforske og implementere AI i deres virksomheder.

Hos Gejst Studio har vi mange års erfaring med at hjælpe SMV’er med at navigere gennem forandringer og krisetider, og vi kan hjælpe jer med at tage det næste skridt ind i en fremtid præget af kunstig intelligens.
Hvad får I ud af det?
AI i jeres branche Virksomhedens udgangspunkt Strategisk AI-ledelse i bestyrelsen Konkrete next steps

På dette forløb får jeres bestyrelse de nødvendige værktøjer og viden til ikke blot at navigere i AI’s hastige udvikling, men også til at udnytte dens potentiale til at transformere forretningen gennem effektivisering og innovation.

Vi begynder med at udforske, hvad kunstig intelligens er, og hvordan den kan være til gavn for små og mellemstore virksomheder. Baseret på forudgående research, tilpasser vi undervisningen til jeres udgangspunkt og branche.

Vi undersøger, hvor jeres virksomhed befinder sig på AI-skalaen, fra optimistisk til alarmistisk. Vi vil derefter udforske begge synspunkter for at finde den bedste tilgang til at navigere i det komplekse landskab. Dette danner grundlaget for at idéudvikle på konkrete ideer og tiltag, som I som virksomhed kan implementere, der passer både med status quo og jeres fremtidige ønskeposition.

Hvilke AI ideer er mest relevante for jeres branche og virksomhed? Vi svarer på spørgsmålet sammen og arbejder videre med ideerne. Herefter fokuserer vi på de praktiske skridt til at implementere AI hos jer. Vi afslutter blandt andet med at tale om hvordan I kan skabe en god AI kultur internt – med stærk medarbejderinvolvering og lyst til at lære!

Forløbet indeholder

Interesseret?

Forløbet er fleksibelt, og tilpasses så det giver mening for lige netop den branche, I sidder i – og det er ikke et krav at have erfaring med AI.


Kontakt Jesper
+45 23 72 81 21
jesper@gejststudio.com

HØR MERE