AI-masterclass for ledere

I en tid, hvor AI-teknologi breder sig hurtigt, står ledere over for et afgørende spørgsmål: Hvordan får min virksomhed gavn af AI? Hos Gejst Studio har vi skræddersyet en AI-masterclass, der netop tackler dette spørgsmål.

På denne masterclass kommer der ingen hurtige råd og smart AI-jargon. Vi tager AI helt ned på jorden og giver dig praktisk erfaring, erhvervsrelevante eksempler og nødvendige værktøjer for at implementere AI i din virksomheds dagligdag.
Hvad får du ud af denne masterclass?
Hands-on erfaring Branchespecifikke eksempler Strategisk AI-ledelse Konkrete next steps

I en verden, hvor teknologi udvikler sig med rekordfart, er det afgørende, at du forstår og integrerer kunstig intelligens i din ledelsesstrategi. Dette forløb vil udstyre dig med de nødvendige værktøjer og viden til ikke blot at navigere i AI’s hastige udvikling, men også til at udnytte dens potentiale til at transformere din forretningen gennem effektivisering og innovation. At vende ryggen til AI er ikke bare en forsømt chance; det udgør en reel risiko for din virksomheds fremtid.

I denne masterclass vil vi dykke ned i, hvordan AI kan forbedre og effektivisere arbejdsprocesser, fremme kompetenceudvikling og drive innovation. Vi vil også behandle vigtige temaer som ‘human in the loop’, hvor menneskelig dømmekraft og AI går hånd i hånd for at skabe bedre løsninger. Desuden vil vi udforske de etiske dilemmaer, risici og sikkerhedsaspekter, der følger med implementeringen af AI-teknologier i erhvervslivet.

De centrale spørgsmål at stille er blandt andet:
Hvordan kan vores virksomhed udnytte AI til at forbedre konkurrenceevnen, og hvilke konsekvenser står vi over for, hvis vi ignorerer denne teknologi?

Kurset indeholder

Hos Gejst Studio tror vi på, at de bedste svar findes gennem praktisk erfaring. Vores undervisning er derfor projektbaseret og tager udgangspunkt relevante problemstillinger for vores deltagere. Vi værdsætter en kultur, hvor der er plads til at eksperimentere, innovere, og hvor nye initiativer får opbakning. Vi vil rigtig gerne vise jer, hvordan disse principper omsættes til handling i en AI-sammenhæng. Med AI som assistent og kilde til viden og inspiration, vil vi arbejde med konkrete mikro-eksperimenter og prototyper, som både I og vi tror på, kan skabe værdi for jeres virksomhed. Sammen tester vi os fremad for at flytte jeres virksomhed med en vis hastighed, samtidig med at vi nedbringer ricisi undervejs.

Interesseret?

Om du er ene ejerleder eller har en hel ledergruppe, skaber vi de rette rammer omkring din læring.
Kontakt Jakob
+45 26 81 97 93
jakob@gejststudio.com