Oplæg: Fremtidsparat med AI

Forstå og integrer kunstig intelligens i jeres organisation. Dette oplæg vil give jer de nødvendige værktøjer og viden til ikke blot at navigere i AI’s hastige udvikling, men også til at udnytte dens potentiale til at transformere forretningen gennem effektivisering og innovation.
Hvad får du med?
Viden om AI Hands-on erfaring Human in the loop Branchespecifikke eksempler

I en verden hvor teknologi udvikler sig i et eksplosivt tempo, er det essentielt for enhver branche at forstå og integrere kunstig intelligens (AI). Vi har udviklet et AI oplæg, der ikke bare sætter spot på AI’s potentiale til at revolutionere arbejdsmetoder og innovativ tænkning, men også adresserer de kritiske spørgsmål om etik, sikkerhed og menneskets rolle i samspil med teknologien .

 

Vores oplæg vil give dig og din organisation viden om de seneste tendenser inden for AI, illustrere hvordan teknologien kan effektivisere og forbedre jeres arbejdsprocesser, og ikke mindst, hvordan I kan udvikle de nødvendige kompetencer til at navigere i AI’s landskab.

Samtidig vil vi diskutere de risici og etiske dilemmaer, der følger med implementeringen af AI, og understrege vigtigheden af en kritisk tilgang og en kultur for kontinuerlig læring og tilpasning.

Oplægget indeholder

Hos Gejst Studio anerkender vi vigtigheden af praktisk erfaring. Vores tilgang til undervisning er projektbaseret, fokuseret på relevante problemstillinger, der engagerer vores deltagere. Vi værner om en kultur, hvor eksperimentering og innovation er i højsædet, og hvor nye ideer støttes aktivt. I vores AI oplæg demonstrerer vi, hvordan de principper kan anvendes i praksis.

I oplægget vil vi bruge AI som både facilitator og en kilde til ny indsigt. Vi vil give jer hands-on erfaring, som har potentialet til at generere mærkbar værdi for jeres organisation. 

Interesseret?

Om du kommer fra en mindre forretning eller en stor organisation, skaber vi de rette rammer omkring din og jeres læring.


Kontakt Jesper
+45 23 71 81 21
jesper@gejststudio.com