Forløb til interne AI-ambassadører

Er I klar til at sætte et dedikeret team af AI-ambassadører i jeres virksomhed? Så er forløbet her til jer. Forløbet skræddersyes til jeres nyudvalgte ambassadørteam og strækker sig over en række læringsrige workshops, der kan afholdes enten hos jer eller hos os.

For at styrke hele virksomhedens evne til at skabe positiv forandring gennem AI-teknologi, kan det være ekstremt værdifuldt med et team af nysgerrige, vidende AI-ambassadører, der kan sprede deres praktiske erfaringer og teoretiske viden til alle hjørner af virksomheden.
Hvad får I ud af dette forløb?
Hands-on erfaring Branchespecifikke eksempler Strategisk AI-ledelse Konkrete next steps

Hvordan bevæger man sig fra en nysgerrighed på AI i virksomheden til faktisk at implementere det?

Først og fremmest er det en god ting med klarhed over, hvem der har ansvaret, og hvordan AI-integrationen skal udspille sig i de relevante afdelinger og roller. 
Et ambassadørteam kan blive nøglen til denne transformation.

Men hvad indebærer det egentlig at være en AI-ambassadør? Det betyder at være en katalysator for forandringer, der fremmer en kultur, hvor AI anvendes som et redskab til at optimere processer, skabe værdi og løse komplekse problemer.

Under vores første session arbejder vi på at etablere en solid base for jeres team, jeres rolle og formål i virksomheden. Herefter dykker vi ned i at identificere, hvor AI kan skabe værdi i organisationen og guider jer gennem processen med at implementere AI-teknologier i forskellige afdelinger og arbejdsprocesser. Til sidst rustes I med værktøjer til at engagere alle medarbejdere og til at evaluere jeres tiltag.

Forløbet indeholder

Hos Gejst Studio tror vi på, at de bedste svar findes gennem praktisk erfaring. Vores undervisning er derfor projektbaseret og tager udgangspunkt relevante problemstillinger for vores deltagere. Vi værdsætter en kultur, hvor der er plads til at eksperimentere, innovere, og hvor nye initiativer får opbakning. Vi vil rigtig gerne vise jer, hvordan disse principper omsættes til handling i en AI-sammenhæng. Med AI som assistent og kilde til viden og inspiration, vil vi arbejde med konkrete mikro-eksperimenter og prototyper, som både I og vi tror på, kan skabe værdi for jeres virksomhed. Sammen tester vi os fremad for at flytte jeres virksomhed med en vis hastighed, samtidig med at vi nedbringer ricisi undervejs.

Interesseret?

Om du har en hel gruppe, eller blot nogle få eller en enkelt, sætter vi et forløb sammen, som giver mening for alle deltagere.
Kontakt Ida
+45 28 49 88 64
ida@gejststudio.com