Viljen til at skabe noget bedre

I 2023 kunne vi fejre vores 10-års jubilæum. Vi startede Gejst Studio med en spand spartelmasse i et gult baghus i Mejlgade og en ild til at skabe.

Vi har altid været drevet af at skabe noget bedre. Noget der ikke fandtes, men som vi gennem leg og forestillingsevne har kunnet nærme os. 

Vi har stillet spørgsmål ved det etablerede, vi har kastet os ud i projekter, der har været vanvittige og sjove og dybt meningsfulde. Vi har drukket god kaffe, vinterbadet og grinet rundt om frokostbordet.

Vi har fejlet og lært og fortsat. Vi har lykkedes. Vi har fejlet igen. Nogle gange har vi satset stort som sidste år, hvor vi sammen med andre modige samarbejdspartnere tog initiativ til Byskolen Gnist, fordi vores børn fortjener, at vi gør os helvedes umage. 

Vi står over for store kriser.

Trivselskriser, klimakriser, geopolitiske kriser og børnene er vores vigtigste stakeholder – det hele starter med dem, og derfor spurgte vi os selv:

“Hvad nu hvis skolen var det fedeste sted i et barns liv”? 

Det er det spørgsmål, vi hele tiden undersøger på Byskolen Gnist, og vi gør det sammen med børnene.

Det er vores forestillingsevne, vores iboende evne til at lege og udforske, der skal hjælpe os til at løse de kriser, vi står over for. 

Det er evnen og viljen til at skabe noget, der er bedre, som skal drive os, og det er stadig det, der driver Gejst Studio, nu hvor vi bevæger os ind i vores næste årti.

Det er i krydsfeltet mellem menneske, design og teknologi, vi bevæger os. Det er i spændingsfeltet mellem forandring og kaos, at vi som virksomhed trives.

Vi er stadig drevet af at skabe noget, der er bedre, og med AI som ny spiller stiller vi sammen med vores samarbejdspartnere spørgsmål som: 

Hvordan bruger vi AI til at forløse det kreative potentiale, som mennesket har, og hvordan kan AI bidrage positivt til fremtiden – for mennesker, samfund og planet? 

Hos Gejst Studio elsker vi spørgsmål, for det er med spørgsmål, vi opdager noget nyt. Hvilke spørgsmål stiller du til det nye år?

Med optisme og håb for 2024 – og en evig lyst til at lege og lære,

Gejst Studio