Don’t Waste Tomorrow

Hvordan kan vi udnytte affald til at fremstille bæredytige møbler for fremtiden?
Leverancer
Art direction Brand design Copywriting Creative direction Design Sprint Strategy

Marmor og natursten er blevet utroligt populære materialer inden for køkkendesign. Store, skræddersyede stenplader tilpasses nøjagtigt til hver enkelt køkken, men produktionsfejl eller afskalning resulterer i kasserede plader. Dette fører til spild af værdifulde materialer og energi brugt i forarbejdning og transport. Vi hjalp Don’t Waste Tomorrow med at fremskynde produktudvikling og branddesign i deres mission om at omdanne kasserede stenplader til håndlavede, funktionelle møbler af høj kvalitet. Ansvarlige møbelløsninger designet til at stå tidens prøve og en forpligtelse til en mere bæredygtig fremtid.

Procesoverblik
Progress
Design af en spin-out

Don’t Waste Tomorrow opstod som en spin-off fra PFP, en B2B-underleverandør specialiseret i fremstilling af bordplader til danske køkkenproduktionsvirksomheder. At foretage en spin-off repræsenterer et modigt og dristigt skridt for enhver virksomhed. I tilfældet med PFP har dette initiativ krævet tilegnelse af nye kompetencer og omstrukturering af forretningsprocesser. Det indebar en overgang fra det traditionelle B2B-marked til det livsstilsfokuserede B2C-segment, hvor arv og brandidentitet er i fokus .

Progress
På markedet efter 200 dage

Vi hjalp PFP med at udforme, designe og gå fra idé til marked på 200 dage. Dette inkluderede tests og eksperimenter med design, produktion af brand-, produkt- og webshop samt go-to-market strategi.

Don’t Waste Tomorrow er omtalt i magasiner som: