Vindica Wine

Hvordan kan vi udvikle en mere bevidst og ansvarlig tilgang til vin i en branche præget af stærke traditioner, konventioner og nostalgi?
Leverancer
Art direction Brand design Concept development Content development & strategy Copywriting Design Sprint Insights Strategy UI/UX design

Vidste du, at størstedelen af CO2-udledningen fra vinforbrug stammer fra transport af tunge flasker? Vi elsker vin og vi bekymrer os om planeten. Derfor er vi stolte af at være en del af Vindica Wine. Vindica har sat sig for at sætte vinen fri og skabe forandring i vinindustrien. Ved at ændre emballagen og størrelsen på beholderne har vi reduceret CO2-udledningen med 65%, så vi alle sammen kan fortsætte med at nyde vin i fremtiden.

Vin er ikke længere begrænset til en flaske. I bund og grund drejer det sig om at værdsætte disse dråber fra naturen, som fortjener at blive behandlet med større omhu. Derfor har vi sat os for at skabe en mere ansvarlig tilgang til vin, som er bedre for dig, bedre for selve vinen og bedre for verden.

Som stolte partnere står vi for brandudvikling, levering af indhold og bidrager til den løbende forretningsudvikling hos Vindica Wine.

Procesoverblik
Credits
Laura McKendry
Artwork
CALL ME MAYBE